Share

General information

Information in local language
Sirha Budapest és Bocuse d'Or séfverseny

NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA KIÁLLÍTÁS a food szektor, a pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar számára 

Az élelmiszeripar-, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar prémium kategóriás nemzetközi szakkiállítása. A Sirha brand által egy nemzetközileg ismert és elismert kiállítás érkezett Magyarországra. A márka, a nemzetközi támogatás és szervező team, a HUNGEXPO ezen iparágakban szerzett tapasztalatai és adatbázisai innovatív és sikeres alapra helyezte a kiállítást. A korábbi Foodapest, UKBA és Hoventa kiállítások tematikáit összefogó Sirha Budapest kiállítás új koncepció mentén teremt találkozási és üzletkötési lehetőséget a cégeknek és szakembereknek.  

Highlight of Sirha Budapest, this prestigious contest will feature the very best chefs from Europe and will reveal tomorrow's talents. Find the list of names participating Bocuse d'Or here. Tamás Széll, chef of Michelin-star Onyx restaurant will represent Hungary at Bocuse d'Or Europe contest! He is the winner of the Hungarian final held on 18 February - no surprise, as he has already participated in Bocuse d'Or World Final in 2013, ranking straightway at the 10. place. Second is Ádám Pohner (Olimpia Restaurant) and third István Volenter (Sodexo).