Share

General information

Information in local language
Fira Orígens

LA CITA IMPRESCINDIBLE DELS ALIMENTS CATALANS DE QUALITAT

És un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes agroalimentaris de qualitat són els principals protagonistes. Enguany arriba a la tercera edició, després de dues cites amb un gran èxit de públic i de participació de productors.

A Orígens®, el visitant pot:

Aprendre a les sessions de cuina en directe que fan reconeguts cuiners.

Tastar els millors productes de proximitat que ofereixen els expositors.

Comprar directament al productor.

La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat està pensada per als amants de la gastronomia i els bons productes; també per a aquell públic sensible amb el medi ambient, que prioritza els productes locals i compra guiat per certificacions de qualitat, i per a aquells que prefereixen la compra de productes amb qualitats dietètiques i saludables.

Orígens® està formada per una acurada selecció de productes i productors de qualitat certificada. L’entrada té un cost de 5 € i inclou 5 tiquets de degustació de productes que ofereixen els expositors. També es pot comprar el producte directament al productor. D’aquesta manera, Orígens promou la venda directa del productor al consumidor, contribueix a la difusió dels distintius de qualitat i dinamitza el territori.

Orígens® is a gastronomic event where producers and quality agri-food products are the main protagonists. During the Orígens® fair, visitors can learn how to cook at live cooking sessions conducted by known chefs, try the best local agri-food products offered by exhibitors and buy food directly from the producers.