Share

General information

Information in local language
Cavatast

Sant Sadurní d'Anoia, ciutat capdavantera en l'elaboració de cava, reuneix cada any els principals elaboradors del sector al Cavatast, la mostra de caves i gastronomia que presenta els millors productes i innovacions al mercat i que és un aparador dinàmic i modern per exposar, tastar, fer contactes i, en definitiva, promocionar i afavorir la cultura del cava i la gastronomia de qualitat.

La mostra és un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i de coneixements. S’hi convoquen els principals agents del sector del cava i la gastronomia, des de cavistes i professionals de l’hostaleria i de la restauració, fins a sommeliers, enòlegs, distribuïdors, consumidors finals.

El Cavatast, com a mostra exclusiva de caves, té un grau d'atracció molt important per a nous visitants i compta amb una gran fidelitat de públic que ha donat excel·lents resultats a la fira al llarg dels anys, i que l'han reforçada i consolidada fins a convertir-la en un esdeveniment de referència en el món del cava.

Cavatast disposa d’espais de degustació, que permeten gaudir plenament dels tasts de cava i fruir dels gustos i sensacions dels tasts gastronòmics, la Botiga del Cavatast, en una zona comercial cèntrica, habilitada per fomentar les compres de tots els caves dels expositors i d’una gran quantitat d’activitats complementàries, tallers especialitzats i maridatges sorprenents de la mà de professionals del món vinícola.

Sant Sadurní d'Anoia is the cava and gastronomy trade fair that showcases the top products and innovations on the market and provides a dynamic, modern platform for exhibiting, tasting, making contacts and, in short, promoting and showcasing the culture of cava and gourmet cuisine.

The fair provides a meeting point to share experiences and knowledge. It attracts the main players in the cava and food sectors, from cava producers and hospitality and restaurant professionals through to sommeliers, wine specialists, distributors and end consumers.

As a trade fair specialising in cava, Cavatast is particularly interesting to new visitors, but it also draws a large number of loyal returning visitors, and this is a combination that has produced excellent results over the years, building up the fair to the point that it is now a benchmark event in the world of cava.